ΔΩΡΕΑΝ αποστολές για παραγγελίες άνω των 49,99€
ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές προϊόντων

Αποστολή - Παράδοση Προϊόντων - Μεταφορικά Κόστη - Συσκευασία Προϊόντων

Αποστολή - Παράδοση Προϊόντων

 

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε δηλώσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα ειδοποιηθείτε άμεσα με ενημερωτικό e-mail (υπάρχει το ενδεχόμενο το ενημερωτικό e-mail να βρεθεί στα Spam/Junk του e-mail σας).

Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας στη διεύθυνση τιμολόγησης που έχετε δηλώσει. 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 4 έως και 6 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας. Ο παραπάνω εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αυξηθούν σε περίπτωση αργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας..

Για τις παραγγελίες που γίνονται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο χρόνος παράδοσης αρχίζει να μετράει από την επιβεβαίωση της πληρωμής. 

 

Μεταφορικά κόστη για Ελλάδα

 

Η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 49.99 ευρώ.

Κάτω των 49.99 ευρώ, η χρέωση είναι 3 ευρώ για ολόκληρη την Ελλάδα .

Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1.50€ ευρώ σε όλες τις αποστολές ανεξαρτήτου αξίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική ή την Courier Center.
 

Συσκευασία Προϊόντων - Αμπαλάζ

 

Η συσκευασία αποστολής περιλαμβάνει εξωτερικό κουτί συσκευασίας με διακριτικά του καταστήματος μας. Όπου το προϊόν υποστηρίζεται από την μητρική εταιρεία με εταιρική συσκευασία, τότε το προϊόν θα συνοδεύεται από την βασική συσκευασία της μητρικής του εταιρείας.

Η συσκευασία αποστολής είναι επιλεγμένη ώστε να διασφαλίζει την σωστή αποστολή των προϊόντων χωρίς φθορές και ζημίες κατά την μεταφορά.

Εάν επιθυμείτε να σας σταλεί κάποιο από τα προϊόντα μας ως δώρο, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σημειώστε στο πεδίο «ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ότι επιθυμείτε συσκευασία δώρου. Μόνη ΕΞΑΙΡΕΣΗ ως προς τη Συσκευασία Δώρου γίνεται σε ιδιαίτερα ογκώδη αντικείμενα, στα οποία τοποθετούνται διακριτικά του καταστήματος μας, χωρίς όμως να γίνει περιτύλιγμά τους.

Επιστροφή στην κορυφή

Το καλάθι είναι άδειο.