ΔΩΡΕΑΝ αποστολές για παραγγελίες άνω των 49,99€
ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλές να συμπληρώσω τα προσωπικά μου στοιχειά στο e-shop σας;

Ναι, σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας  και αναγνωρίζουμε την ανάγκη σας για την προστασία και σωστή διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε μέσω του e-shop μας. Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητάμε, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγνωρίσουμε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, όπως δηλαδή το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με στόχο λοιπόν την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, οι προσωπικές πληροφορίες που θα σας ζητηθούν είναι πολύ συγκεκριμένες, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από εμάς.

Πώς αποστέλλονται οι παραγγελίες μας;

Tα προϊόντα μας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε με τη Γενική Ταχυδρομική ή με την Courier Center.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω;

  • Με πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard, Maestro) στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας EUROBANK .
  • Με  Pay Pal.
  • Mε αντικαταβολή. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στη Γενική Ταχυδρομική ή στην Courier Center κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  • Με τραπεζική κατάθεση μέσω e-banking ή και στο κατάστημα της τράπεζας που σας εξυπηρετεί,  σε κάποιον από τους διαθέσιμους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ( Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank & Εθνική Τράπεζα).

Σε πόσες μέρες θα λάβω την παραγγελία μου από την ημέρα της υποβολής της;

Θα λάβετε την παραγγελία σας το αργότερο εντός 2 έως 4* εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής της. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την έδρα μας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Δυσπρόσιτες περιοχές - Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί.

Όλα τα ανωτέρω δεν μπορούν να ισχύουν – φυσικά – όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Επιστροφή στην κορυφή

Το καλάθι είναι άδειο.