ΔΩΡΕΑΝ αποστολές για παραγγελίες άνω των 49,99€
ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων

Στο toys4u.gr θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2810 731415 ή στο e-mail info@toys4u.gr. O συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές που έχετε.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2810731415), είτε ηλεκτρονικά  στο e-mail: info@toys4u.gr. O συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές αποστολής που έχετε για την επιστροφή. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση,  η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του και δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη λιανικής πώλησης.  Η  επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Σε περίπτωση αντικαταβολής, η εταιρεία μας θα καταθέσει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

Κάθε επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την απόδειξη αγοράς. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. 

Σε όλες τις περιπτώσεις η αντικατάσταση ή η επιστροφή πραγματοποιείται μόνο εάν επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2810731415), είτε ηλεκτρονικά  στο e-mail: info@toys4u.gr. O συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές αποστολής που έχετε για την επιστροφή , και δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του.

Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 15 ημερών

Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 15 ημερών:

1. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2810731415), είτε ηλεκτρονικά  στο e-mail: info@toys4u.gr, και ο συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές αποστολής που έχετε για την επιστροφή.

2. Παραδώστε το προϊόν με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε άλλο είδος , θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

3. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Επιστροφή στην κορυφή

Το καλάθι είναι άδειο.